O nama | Mentalna aritmetika SuanPan | Beograd

SuanPan logo
Mentalna aritmetika SuanPan Beograd | O nama

O nama

Dečji obrazovni centar Sirijus osnovan je u januaru 2016. godine i obuhvata licenciranu školu mentalne aritmetike SuanPan i brojne periodične radionice za decu. Centar je smešten u starom delu Beograda, u opštini Stari grad, ulica Palmotićeva 17.

Naša misija je da deca boraveći u našem centru steknu znanja i veštine putem kojih će razvijati pozitivan i podsticajan odnos prema školi i obrazovanju. Program centra je pažljivo osmišljen tako da deca u prijatnom okruženju kroz brojne kreativno obrazovne aktivnosti razvijaju svoje individualne potencijale.                             

Naš tim čine licencirani predavači mentalne aritmetike SuanPan, profesori razredne i predmetne nastave sa višegodišnjim praktičnim iskustvom u radu sa decom školskog uzrasta.

Zašto da odaberete nas?

Licenciran program

Mentalna aritmetika SuanPan je licenciran obrazovno razvojni program čiji je nosilac i glavni predstavnik za područje Balkana centar Pro-Mens iz Niša. Ovaj program je u Srbiji prisutan od 2013. godine, a već duži niz godina uspešno se primenjuje i u mnogim drugim zemljama širom sveta.

Zabava i učenje

Tokom realizacije programa mentalne aritmetike SuanPan deca se zabavljaju i istovremeno uče. Dete sve uči kroz igru, ali je važno naglasiti da nije igračka ono što podstiče razvoj mozga, već je to iskustvo igre.

Poboljšanje pažnje dece

Mentalna aritmetika SuanPan omogućava značajan napredak dece koji se odnosi na pažnju, koncentraciju, slušanje (razumevanje i opažanje) itd. Sa poboljšanjem pažnje kod dece se razvijaju sposobnosti analize i logičnog razmišljanja.

Razvoj moždanih funkcija

Mentalna aritmetika SuanPan dokazano stimuliše mozak na istovremenu upotrebu leve i desne hemisfere. Time se mozak razvija uravnoteženije, učenje biva efikasnije i dolazi do poboljšanja koncentracije, memorije, misaonog procesa i kreativnosti.

Odličan prostor

Mi raspolažemo moderno opremljenim prostorom koji je kreiran da obezbedi bezbedan i prijatan ambijent za boravak i učenje dece. Posedujemo prostrane i svetle učionice kao i udoban prostor za odmor i igru u pauzama između časova.

Kvalitetan nastavni kadar

Naši predavači su master profesori predmetne i razredne nastave sa višegodišnjim iskustvom i licencom za rad u obrazovnim ustanovama. Praktična iskustva u nastavi mentalne aritmetike SuanPan dopunjuju i razmenjuju na redovnim internim radionicama.

Drugi o nama

Pogledajte šta roditelji dece misle o nama.